Nyt on meidän vuoro ja mahdollisuus

Olen 49-vuotias, viidettä vuotta Loviisan kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja yhdettätoista vuotta kunnanvaltuutettuna.

Olin mukana vuoden 2011 vaaleissa jossa sain 1211 ääntä. Ensikertalaiseksi tulos oli todella hyvä! Äänimäärältä olin järjestyksessä 100. Edellisissä vaaleissa 2015 silloin saamani tulos olisi yltänyt toiseen varapaikkaan. Nyt kahdeksan vuotta kokeneempana lähden motivoituneena tavoittelemaan arvokasta kansanedustajan tehtävää. Kaupunkimme ja seutumme tarvitsee oman kansanedustajan.

Politiikka ja vaalit ovat strategista joukkuepeliä, tässä kukaan ei pärjää yksin.

Olen lähtenyt mukaan monen kannustamana koska nähdään että vahvuuteni tehdä yhteistyötä, neuvotella ja toimeenpanna asioita, voi saada laajan luottamuksen jota tarvitaan, jotta tässä tavoitteessa onnistutaan. En vältä vaikeitakaan neuvotteluja ja päätöksiä, kun tavoitteena on yhteisen hyvän tuloksen aikaansaaminen.

Minussa teillä on päättäjä, jonka sydän on Itä-Uudellamaalla! Lapinjärvellä kasvaneena ja nuorena Loviisassa koulua käyneenä oli perheellisenä luontevaa muuttaa takaisin juurilleni. Minussa on kova tahto vaikuttaa koko Uudenmaan kehitykseen. Uusimaa on Suomen moottori. Kaupungistuminen on tosiasia mutta tahdon taistella seutukuntien kehitysmahdollisuuksien puolesta. Olen kuudetta vuotta mukana Uudenmaan maakuntahallitustyöskentelyssä ja sen myötä omaan laajan ymmärryksen koko maakunnasta.

Tahdon tehdä pyyteetöntä työtä ihmisten ja seutuni hyväksi. Kansanedustajantyössä ei ole pahitteeksi, että olen palvelualan ammattilainen. Olen työskennellyt 10 vuotta ammattiopettajana toisella asteella, pääasiassa ravintola-alan palvelu- ja yhteisten aineiden parissa. Työuraani mahtuu 4 vuotta oman kahvila-ravintolayrityksen pyörittämistä, vuosia isäni vientiyrityksessä sekatyömiehen työtä, Kämpin kongressi- ja bankettipäällikön työ sekä edelleen keikkaluontoisena edustushovimestarin työ, koska se on palkitsevaa ja arvostettua. Olen ylpeä ammattikunnastani ja jokaisesta joka tekee palvelutyötä eri aloilla. Kun halu palvella on selkärangassa, niin työ sujuu, oli se sitten kuninkaallinen illallinen tai tiukka neuvottelu kokouspöydän äärellä.